Οι στόχοι μας

Διαρκής και αδιαπραγμάτευτος στόχος μας κατά την 20χρονη λειτουργία μας ήταν και παραμένει, να προσφέρουμε με έντιμο και υπεύθυνο τρόπο στους πελάτες μας, υπηρεσίες και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών στις φτηνότερες τιμές της αγοράς. 

Για το σκοπό αυτό δουλέψαμε μεθοδικά και ακατάπαυστα στην κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού και της επέκτασης τόσο των εγκαταστάσεών, αλλά και των μέσων μεταφοράς και διάθεσης των καυσίμων, παρακολουθώντας όλα αυτά τα χρόνια την εξέλιξη και τις απαιτήσεις των νέων τεχνολογιών.
Οι διακρίσεις μας

Από την ίδρυσή της εταιρείας μας μέχρι σήμερα, δίνουμε καθημερινά έναν αγώνα καταξίωσης με πρωταγωνιστή το ήθος, την συνέπεια και τον σεβασμό στον καταναλωτή και τις ανάγκες του.

Αυτός είναι και ο λόγος που η μητρική εταιρεία AVIN μας ξεχώρισε από το πανελλαδικό της δίκτυο και μας βράβευσε για τέσσερα συνεχόμενα έτη ως το «καλύτερο πρατήριο της χρονιάς».

Την ευχαριστούμε, όμως για εμάς την σημαντικότερη επιβράβευση μας την προσφέρετε καθημερινά εσείς, οι πελάτες μας, που μας έχετε τοποθετήσει, την τελευταία 20ετία στην κορυφή των προτιμήσεων σας.

Γι αυτό σας διαβεβαιώνουμε ότι παρά την δυσμενή οικονομική συγκυρία, εμείς θα συνεχίσουμε αταλάντευτα να υπερασπιζόμαστε τον στόχο που θέσαμε από την αρχή και συνοψίζεται στο τρίπτυχο:

Φτηνό καύσιμο-Αδιαπραγμάτευτη ποιότητα-Φιλική εξυπηρέτηση