Οι αποστολές – παραδόσεις των παραγγελιών πραγματοποιούνται συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα επιβεβαίωσης τους.

Ειδικότερα, παραγγελίες που παραδίδονται με δικά μας μέσα πραγματοποιούνται συνήθως σε 1-2 εργάσιμες ημέρες, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:30 – 16:00 εκτός κι αν υπάρξει διαφορετική συνεννόηση με τον πελάτη.

Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν οι εξής τρόποι αποστολής – παράδοσης των παραγγελιών:

1) Με δικά μας μέσα

Παραδίδουμε στον χώρο σας παραγγελίες οι οποίες λόγω όγκου ή βάρους δεν μπορούν ή δεν συμφέρει να αποσταλούν με courier. Εξυπηρετούμε τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδος ωστόσο για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τα μεταφορικά και τις περιοχές εξυπηρέτησης.

2) Παραλαβή από το κατάστημα

Όποιος κι αν είναι ο τρόπος που έχετε επιλέξει για να κάνετε την παραγγελία σας, μπορείτε να την παραλάβετε δωρεάν, από το κατάστημα μας.

Μόλις η παραγγελία ετοιμαστεί, θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικώς για την παραλαβή της.

Παραγγελίες που μένουν χωρίς παραλαβή από το κατάστημα μας για περισσότερες από 10 μέρες ακυρώνονται, εκτός και αν υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη.

Ώρες παραλαβής

Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο: 8:30πμ – 15:30μμ

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκεύη: 8:30πμ – 19:30μμ

3) Αποστολή με Courier

Παραγγελίες σε περιοχές τις οποίες δεν εξυπηρετούμεr ή για μικρά δέματα, μπορούν να παραδοθούν στον προορισμό τους με συνεργαζόμενη εταιρεία Courier.

*Σημειώστε ότι λόγω της φύσης των εμπορευμάτων μας υπάρχει περίπτωση ο όγκος τους να ξεπερνάει το πραγματικό βάρος τους και τότε υπολογίζονται με βάση το ογκομετρικό τους βάρος ανάλογα με τις διαστάσεις τους (πλάτος x μήκος x ύψος / 5000). Συνεπώς τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται με βάση το ογκομετρικό βάρος που προκύπτει.

**Σημειώστε ότι τα έξοδα αποστολής σε ορισμένα αντικείμενα δεν υπολογίζονται αυτόματα όταν ολοκληρώνετε την παραγγελία σας. Εμείς μόλις την λάβουμε σας ενημερώνουμε άμεσα για τα έξοδα που προκύπτουν και τους τρόπους αποστολής της παραγγελία σας ώστε να λάβουμε την τελική επιβεβαίωση σας για να προχωρήσουμε στην αποστολή της.

Μέγιστο βάρος παραγγελίας που μπορεί να σταλεί με την εταιρεία Courier είναι τα 18kg.

4) Ταχυδρομείο ΕΛΤΑ

Παραγγελίες σε περιοχές εκτός Ιωαννίνων, σε νησιωτικούς προορισμούς ή παραγγελίες στα Ιωάννινα που λόγω βάρους, όγκου ή αξίας δεν μπορούν παραδοθούν με δικά μας μέσα.

Δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία αντικαταβολής και η πληρωμή της παραγγελίας θα πρέπει να γίνει ΜΟΝΟ με τραπεζική κατάθεση.

Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, θα ενημερωθείτε για τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί το Ταχυδρομείο ως μέσο αποστολής της παραγγελίας.

Ο πελάτης παραλαμβάνει από το κοντινότερο του κατάστημα ΕΛΤΑ.

**Λόγω των έκτακτων μέτρων της Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της διάδοσης του κορονοϊού, σας ενημερώνουμε πως αναστέλλονται οι αποστολές παραγγελιών με τα ΕΛΤΑ, μέχρι νεοτέρας.**

Γενικές πληροφορίες

  • Τα προϊόντα που παρουσιάζονται στο site, είναι συνήθως διαθέσιμα εντός 24-48 ωρών. Σημειώστε ότι η διαθεσιμότητα τους ανανεώνεται κάθε μέρα το βράδυ. Επομένως, υπάρχει η πιθανότητα κάποιο από αυτά να έχει εξαντληθεί. Σε τέτοια περίπτωση, υπάρχει τηλεφωνική ή γραπτή ενημέρωση του πελάτη για την εξέλιξη της παραγγελίας του αλλά και την πιθανή ημέρα αποστολής της. Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να μας ενημερώσει εάν επιθυμεί την ακύρωση της παραγγελίας του οποιαδήποτε στιγμή και εφόσον δεν έχει γίνει προεξόφληση του ποσού.
  • Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών που δεν έχει αναλάβει η ίδια να διεκπαιρεώσει με δικά της ιδιόκτητα οχήματα ή λόγω ανωτέρας βίας, ακραίων καιρικών συνθηκών, δύσβατες περιοχές κλπ.
  • Επιπλέον, η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις που τυχόν προκύψουν από την αποστολή των παραγγελιών μέσω courier ή μεταφορικής εταιρείας.
  • Προϊόντα εύφλεκτα δεν μεταφέρονται με μεταφορική ή με την συνεργαζόμενη εταιρεία Courier.